Over mij

Home Over ons

Allemaal op je eigen manier naar een hoger plan – het kan.

Medewerkers die verder leren en langzaam maar zeker groeien als persoon en als professional, dat is heel goed op een professionele manier te stimuleren en te faciliteren.

Want collega’s die stil blijven staan, stoppen met kennis vergaren of achteroverleunen in de routine van hun functie, dat is funest voor je organisatie. Maar natuurlijk ook niet prettig voor die collega’s zelf; al zullen ze dat misschien pas zo ervaren als ze weten hoe bevredigend het is om je te verder te ontwikkelen. Om wakker te blijven. Om opnieuw inspiratie op te doen.

Zo verbetert Rob Bartelds het niveau van je organisatie voorgoed

Wat is de toekomstvisie van je bedrijf, wat is de beste strategie om deze visie in de praktijk vorm te geven. Welke medewerkers zijn daarbij nodig en over welke competenties dienen ze te beschikken. Wat is de strategie en welke functies en competenties sluiten daar goed bij aan?

Wanneer dat duidelijk is, maken we samen met de werknemers een professioneel plan met gerichte leerlijnen en carrièrepaden. Dit heeft een enorm positief effect op het werkplezier van de medewerkers. Zo creëer je medewerkers die willen voortbouwen op hun kennis en vaardigheden, medewerkers die zich willen blijven ontwikkelen.

Voorbeelden uit de praktijk van Bartelds Learning: speciaal voor medewerkers een interne ‘Academie’ ontwikkelen en implementeren, met alle gewenste trainingen laagdrempelig op een rijtje. E-learnings bedenken en ontwikkelen, zorgen voor eigen trainers verbeteringen onder het motto ‘Train the Trainer’. Zodat het leren binnen en buiten de organisatie nog op peil is, als Rob Bartelds al een tijd vertrokken is.

Waarom Bartelds Learning?

Rob Bartelds heeft ruim 10 jaar ervaring in de wereld van leren en ontwikkelen; hij kent de toegevoegde waarde van leren met een duidelijk doel voor ogen. Eerst in het onderwijs, later in de ICT en bedrijfstrainingen. Hij leert nog iedere dag bij – en dat gunt hij anderen ook. Hij kent de valkuilen en hij kan je overtuigen van de noodzaak om je kennis up-to-date te houden.

Samenwerken met Learning Consultant Rob Bartelds

Rob is een bevlogen en enthousiaste Learning & Development specialist. Degelijke kennisregisseur, Scrum Master, benaderbare en flexibele expert met veel ruimte voor de dialoog. Hij weet niet alleen de weg in de wereld van opleidingen, cursussen, trainingen en innovatieve leertrajecten; hij weet medewerkers met ‘drempelvrees’ ook te motiveren en stimuleren. De kunst is om daarbij met een open blik te ‘laveren’ tussen wat dringend noodzakelijk, of wenselijk maar ook haalbaar is.

Rob begeeft zich het liefst in alle lagen van de organisatie. Wie een bedrijf wil doorgronden en succesvol begeleiden, heeft niet alleen contact met de directie, maar spreekt ook de medewerkers op de werkvloer.